Wie wordt de Held van de Maand?

De afgelopen maand konden de lezers van Heldenonline.nl elke week stemmen op hun favoriete sportheld. Wij hebben nu de vier Helden van de Week op een rijtje gezet en zijn benieuwd wie volgens jou de titel Held van de Maand maart verdient.

NEC Nijmegen

De Jupiler-league club NEC Nijmegen is vanaf volgend seizoen weer terug in de Eredivisie. NEC leverde een unieke prestatie door maar liefst zeven wedstrijden voor het einde van de competitie al verzekerd te zijn van een ticket voor de Eredivisie. 

Reactie aanvoerder Rens van Eijden.

Max Verstappen

Hij kwalificeerde zich als dertiende voor zijn dertiende Grand Prix. In China rukte de zeventienjarige Max Verstappen op naar de achtste plaats en hij liet weer verbluffende inhaalacties zien. Twee ronden voor het einde begaf de Renault-motor van zijn Toro Rosso het opnieuw. Geen punten, maar wel opnieuw lof van iedereen in de Formule 1.

Reactie analist Robert Doornbos over Max Verstappen.

Fed Cup-team

Arantxa Rus won deze maand met het Fed Cup-team het beslissende derde punt van Australië. Hierdoor promoveert Nederland naar de wereldgroep. Tennisster Kiki Bertens was eerder in twee sets te sterk voor de Australische Casey Dellacqua.

Reactie tennisster Kiki Bertens. 

Landstede volleybal

Het Zwolse Landstede Volleybal prolongeerde deze maand op overtuigende wijze de landstitel. De finale tegen Lycurgus werd zondag met indrukwekkende cijfers beslist, na de derde zege in een week tijd (3-0) kon het grote kampioensfeest beginnen. 

Reactie Frank Lubberts

Lees ook

  • Dennis

    Max verstappen is de held van de maand en voor mijn betreft voor het jaar 2015 wat hijmet 17 jaar doet is extreem knap en mensen ook echt topsport ook veel lichamelijke training zit hieraan vast niet alleen rondjes rijden. Hij rijdt ook gewoon op lef en talent dit gaat echt onze eerste Nederlandse wereldkampioen F1 worden let maar op. Gisteren ook een ontmoeting met hem mogen hebben en hij is zo relaxt en neemt echt de tijd voor zijn fans aan zijn winnersmentaliteit en instelling kunnen een hoop topsporters een voorbeeld nemen. Ga kijken en u zult genieten als u hem ziet rijden.

    02 mei 2015 Chat icon Reageer

Jouw mening

Wij zijn benieuwd wat jij van dit artikel vindt. Om te reageren moet je ingelogd zijn. Dat kan middels je Facebook- en Twitter-account of met behulp van je e-mailadres.

Om je reactie te plaatsen vragen we je de code hieronder over te nemen