Wielerspecial in Helden 30!

Wielerfans, opgelet! De nieuwe Helden bevat naast alle prachtige sportverhalen ook een uitgebreide wielerspecial! Wat kunt u van deze 32 pagina's dikke special verwachten?

Bauke Mollema: 'Ik ben nu eenmaal een nieuwsgierig mens'
Foto: Curly and Straight

Bauke Mollema is de kopman van Trek-Segafredo en verhuisde voor het wielrennen onlangs naar Monaco. Maar zijn leven bestaat uit meer dan de fiets. Bauke helpt zijn vrouw met de opvoeding van hun twee kinderen, houdt de toestand in de wereld nauwlettend in de gaten, is geïnteresseerd in andere culturen en leest veel boeken.

Peter Sagan: 'We zijn allemaal egoïsten aan het worden'
Foto: Gerlinde Schrijver

“Het gaat niet goed met de wereld en ik ben bang voor de toekomst.” Een opvallend statement van wereldkampioen wielrennen Peter Sagan (26) bij de huldiging in Richmond. In een exclusief interview met Helden geeft de Slowaak zich bloot. Over zijn sterrenstatus, ongeschoren benen, huwelijk met jeugdvriendin Katarina en zijn oproep in Richmond.

Tom Dumoulin: 'De Dumoulin-rage gaat ook weer voorbij'
Foto: Dirk-Jan van Dijk

Tom Dumoulin (25) was ineens hot in 2015 en daar moest hij erg aan wennen. De verwachtingen zullen hoog zijn tijdens de Giro en de olympische tijdrit. Voor de storm weer losbarst, spreken we hem. “Geen enkele beslissing in mijn leven is een abc’tje.” 

En verder:

Steven Kruijswijk is de twijfels voorbij

Pieter Weening en Johan van der Velde

Jean-Paul van Poppel en Erik Breukink

Lees hier de nieuwe Helden!

Lees ook

Jouw mening

Wij zijn benieuwd wat jij van dit artikel vindt. Om te reageren moet je ingelogd zijn. Dat kan middels je Facebook- en Twitter-account of met behulp van je e-mailadres.

Om je reactie te plaatsen vragen we je de code hieronder over te nemen