Onze Helden op vakantie

Inmiddels is de zomervakantie voor de meeste sporters voorbij en zijn ze allemaal weer volop in training. Om toch nog een beetje in de vakantiestemming te blijven, maken wij een overzicht van de vakanties van onze Helden. 

Ibiza is al lange tijd één van de meest populaire vakantiebestemmingen van onze sporters. Ook dit jaar waren er weer een aantal die de zon op hebben gezocht op het Spaanse eiland, bijvoorbeeld Nigel de Jong: 

Bijvoorbeeld hockeyer Robbert Kemperman en hockeyster Sophie Polkamp. Zij vierden hun vakantie op Ibiza en ze hebben daar volop genoten: 

Ook voetballer Demy de Zeeuw was met zijn gezin op Ibiza:

Toch was er dit jaar een ander land dat nog populairder was onder onze Nederlandse sporters: Amerika. Zo vierden Daley Blind, Robin van Persie en Stefan de Vrij hun vakantie in Miami. Een foto met Held Andrea Pirlo mocht natuurlijk niet ontbreken: 

Joël Veltman was samen met zijn vriendin in Orlando, waar ze een bezoekje brachten aan DisneyWorld. 

Voordat Veltman een bezoek aan Orlando bracht, was hij in Curacao, waar hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg:

Gregory van der Wiel bracht zijn vakantie door in Amerika, zijn bestemming was Los Angeles. 

Ook Memphis Depay bracht zijn vakantie door in Miami: 

Natuurlijk gingen onze sporters niet alleen naar Ibiza of Amerika. Zo bracht handbalster Jessy Kramer haar vakantie door in Griekenland:

Handbalster Lois Abbingh heeft van haar vakantie genoten op Bali:

Turner Casimir Schmidt bracht samen met zijn vriendin zijn vakantie door in Griekenland: 

Lees ook

Jouw mening

Wij zijn benieuwd wat jij van dit artikel vindt. Om te reageren moet je ingelogd zijn. Dat kan middels je Facebook- en Twitter-account of met behulp van je e-mailadres.

Om je reactie te plaatsen vragen we je de code hieronder over te nemen