Update uit Canada: Next stop is Vancouver

Wil je weten wat er is gebeurd op het WK in Canada? Door middel van een aantal updates brengt Helden Online je weer volledig op de hoogte.

1. Vancouver - Eerst Edmonton, toen Montreal en nu Vancouver, want dat zal de stad zijn waar de OranjeLeeuwinnen het op gaan nemen tegen de regerend wereldkampioen Japan. De wedstrijd zal gespeeld in de nacht van dinsdag op woensdag om 4.00. Dat wordt dus weer lekker wakker blijven!

2. Stefanie van der Gragt - Onze OranjeLeeuwinnen worden nu gezien als Helden, maar wie waren de Helden toen zijzelf nog kleine meisjes waren? Wij vroegen het aan Stefanie van der Gragt

3. WK-debuut - In de wedstrijd tegen Canda mocht Dominique Janssen haar WK-debuut maken. Hoe kijkt zij terug op die bijzondere wedstrijd?

 
4. Ouders van Claudia - Inmiddels is onze Barbara Barend weer terug op Nederlandse bodem. Tijdens de wedstrijd tegen Canada stond ze opeens naast de ouders van Claudia van den Heiligenberg, en dat deed iets met haar. Lees het hier
 
 
5. Snapchat - Wil je trouwens een kijkje achter de schermen bij Helden, zowel in Canada als in Nederland. Volg ons dan snel op Snapchat: heldenonline
 
 
6. Succes - Vergeet natuurlijk niet onze OranjeLeeuwinnen te steunen en wens ze heel veel succes, zoals de Helden in het filmpje ook gedaan hebben!
 

 

Lees ook

Jouw mening

Wij zijn benieuwd wat jij van dit artikel vindt. Om te reageren moet je ingelogd zijn. Dat kan middels je Facebook- en Twitter-account of met behulp van je e-mailadres.