Wie wordt de Held van de maand februari?

Er werden deze maand weer een aantal geweldige prestaties geleverd. Wat was volgens jullie de beste? Er kan weer worden gestemd voor de Held van de Maand.

Jorien ter Mors
Olympisch kampioene Jorien ter Mors deed halverwege februari weer van zich spreken. Op de WK afstanden in Kolomna veroverde ze zowel op de 1.000 meter als op de 1500 de gouden plak. De 26-jarige Twentse is weer helemaal terug van weggeweest.

 

Barbara:
Prachtig om te zien hoe Jorien zich na een moeizaam seizoen heeft teruggevochten. De gouden plakken op de 1.000 en 1.500 meter zijn daarvoor de beloning. De nominatie voor Held van de Maand is daarom in mijn ogen zeer terecht.

Richèl Hogenkamp en Kiki Bertens
Begin februari zorgden tennissters Richèl Hogenkamp en Kiki Bertens voor een stunt door op de Fed Cup topfavoriet Rusland uit te schakelen met 3-1. De wedstrijd van Richèl tegen Svetlana Kuznetsova was het hoogtepunt, de partij duurde vier uur en betekende de 2-0 voor Nederland.

Barbara:
Een knappe prestatie was het van de Nederlandse Fed Cup-ploeg. En het waren ook nog eens heerlijke wedstrijden. Ik heb er alle vertrouwen in dat de meiden het Frankrijk in de halve finales heel moeilijk gaan maken.

Cheryl Maas
Snowboardster Cheryl Maas was afgelopen weekend goed voor een unieke prestatie. Voor de tiende keer deed ze mee aan de prestigieuze X-Games en nog nooit had ze het podium gehaald. Tot aan deze keer, want in de finale slaagde erin om de gouden medaille te veroveren. Voor haar tweede sprong kreeg ze met afstand de meeste punten (91.3).

Barbara:
Ik gok dat weinig mensen deze zege hebben zien aankomen. Als je negen keer meedoet en niet op het podium eindigt, waarom zou het je de tiende keer dan wel lukken? Cheryl Maas liet zien over een fantastische sprong te beschikken. Als eerste Nederlandse vrouw de X-Games winnen, kan echt een topprestatie worden genoemd.

Lees ook

Jouw mening

Wij zijn benieuwd wat jij van dit artikel vindt. Om te reageren moet je ingelogd zijn. Dat kan middels je Facebook- en Twitter-account of met behulp van je e-mailadres.

Om je reactie te plaatsen vragen we je de code hieronder over te nemen