Vermogen Kris Kross Amsterdam: ‘Verdienen €20K per boeking’

Kris Kross Amsterdam, het dynamische DJ-trio uit de Nederlandse hoofdstad, heeft de muziekwereld stormenderhand veroverd. Met 18 Top 40-hits, hebben ze grootheden als Beyoncé en Sia overtroffen. Hun unieke sound, een fusie van genres zoals R&B, hip-hop, en elektronische muziek, heeft hen niet alleen nationaal, maar ook internationaal op de kaart gezet.

Naast hun indrukwekkende reeks hits, heeft Kris Kross Amsterdam ook hun veelzijdigheid en ondernemersgeest getoond door hun eigen muziekfestival te organiseren. Dit alles maakt je vast benieuwd naar het vermogen van Kris Kross Amsterdam. Want leuk, al deze successen, maar hoeveel geld verdient het trio met hun activiteiten? Dat zochten we voor je uit!

Statistieken 2024

  • 52 Miljoen streams op YouTube
  • 4.1 Miljoen luisteraars op Spotify
  • Boekingsprijs van €20.000+ per optreden
  • Geschat vermogen van 3 miljoen euro (April 2023)

Carrière

De oorsprong van Kris Kross Amsterdam ligt in de bruisende muziekscene van Amsterdam, waar de broers Jordy en Sander Huisman hun passie voor muziek ontdekten. Geïnspireerd door een mix van genres, besloten ze hun eigen draai aan de muziekwereld te geven.

Het trio werd compleet met de toevoeging van Yuki Kempees, wiens energie en charisma perfect pasten bij de visie van de broers. Samen begonnen ze aan hun reis, snel naam makend met hun vernieuwende sound en meeslepende optredens.

Hun doorbraak kwam met de single “Sex”, een samenwerking met Cheat Codes, die internationaal succes oogstte. Dit nummer markeerde het begin van hun opmars in de top van de muziekcharts, waarbij ze de ene hit na de andere scoorden.

Succesvolle ondernemers

De opmerkelijke muzikale successen van Kris Kross Amsterdam hebben niet alleen hun populariteit vergroot, maar ook hun financiële welvaart aanzienlijk verhoogd. De combinatie van streaminginkomsten, live-optredens en hun muziekfestival heeft gezorgd voor een indrukwekkende toename van hun vermogen. Dit trio staat bekend om hun slimme zakelijke keuzes en diversificatie in de muziek- en entertainmentindustrie.

Hun vermogen is verder gegroeid door samenwerkingen met internationale artiesten en merken, waardoor ze een vast onderdeel zijn geworden van de wereldwijde muziekscene. Deze samenwerkingen hebben niet alleen hun muzikale bereik vergroot, maar ook hun inkomstenbronnen gediversifieerd, waardoor ze financieel nog sterker staan.

Bovendien heeft het organiseren van hun eigen festival, Wynwood FSTVL, Kris Kross Amsterdam gepositioneerd als meer dan alleen muzikanten; ze zijn ook innovatieve ondernemers die begrijpen hoe ze unieke ervaringen voor hun fans kunnen creëren. Dit ondernemerschap heeft bijgedragen aan hun vermogen en bevestigt hun status als invloedrijke figuren in de muziekindustrie.

Inkomen en Vermogen

De financiële successen van Kris Kross Amsterdam zijn even indrukwekkend als hun muzikale prestaties. Met een boekingsprijs van minimaal 20.000 euro per optreden, positioneren ze zich aan de top van de DJ-wereld. Deze optredens, die plaatsvinden op prestigieuze festivals en in populaire clubs over de hele wereld, vormen een belangrijk onderdeel van hun inkomsten.

Inkomsten spotify Kris Kross Amsterdam

Streaming diensten

Naast optredes haalt het muzikale trio aanzienlijke inkomsten uit streamingplatforms. Alleen al van Spotify wordt hun jaarlijkse inkomen geschat op ongeveer 150.000 euro, wat hun wereldwijde populariteit en constante vraag naar hun muziek weerspiegelt. YouTube levert eveneens een bijdrage aan hun inkomen, met een geschatte jaarlijkse verdienste die varieert tussen de 3.000 en 40.000 euro, afhankelijk van de views en engagement met hun muziekvideo’s en content.

Hoeveel verdiend Kris Kross Amsterdam?

Gezien hun aanzienlijke inkomsten uit optredens en digitale platforms, gecombineerd met opbrengsten uit diverse zakelijke ondernemingen, is het duidelijk dat Kris Kross Amsterdam financieel zeer succesvol is. Met een vermogen dat geschat wordt op ongeveer 3 miljoen euro, benadrukt deze schatting niet alleen hun succes als artiesten, maar ook hun bekwaamheid in het benutten van diverse inkomstenbronnen binnen de muziekindustrie. Dit vermogen is het resultaat van hun harde werk, hun talent om hits te creëren, en hun zakelijk inzicht, waardoor Kris Kross Amsterdam een van de meest succesvolle acts in de hedendaagse muziekscene is.

Plaats een reactie